Advies

course-img1Wij geven natuurlijk graag advies bij uw veiligheidsvraagstukken. Tegelijkertijd zijn we ook zeer succesvol bij het oplossen van samenwerkings- en functioneringsproblemen. We vertellen u er graag meer over.

Trainingen

Wij kunnen bijna elke opleiding/training of cursus aanbieden. Deze worden veelal op maat aangeboden en kunnen gaan over veiligheid, gedrag en communicatie. Kijkt u eens in onze catalogus. Deze kunt onderaan deze pagina downloaden. Indien gewenst houden wij de geldigheid van de verschillende certificaten voor u in de gaten en signaleren tijdig dat een herhaling of update gewenst is.

Software

Voor een uiterst vriendelijke prijs bieden wij u verschillende softwaresystemen aan om uw opleidingen, certificaten en veiligheidshandleidingen gemakkelijk op te slaan en bij te houden. Zo kan elke medewerker kan een eigen pagina krijgen met zijn opleidings-historie en planning.

Professionalisering

Veel van onze klanten zijn bezig met een professionaliseringsslag. Waar vroeger de nadruk lag op productie begint deze meer en meer te verschuiven naar kennis en kunde en vaardigheden in de openbare ruimte. Maar ook wordt een meer en meer gevraagd van de communicatieve vaardigheden. Discussies met klanten en buurtbewoners, het afhandelen van klachten. Uw medewerkers is uw visitekaartje naar buiten. We hebben diverse trainingen in ons aanbod om deze noodzakelijke ontwikkeling vorm te geven.

Code 95, KAD, spuitlicentie etc

Wij ontzorgen u in het bijhouden van de punten die nodig zijn om een bepaald certificaat te behalen of te behouden. We kunnen dit in het systeem opnemen en de voortgang bewaken.

Outsourcing

Veiligheid staat niet bij elke organisatie even hoog op de agenda. Het is geen primair proces en kost nu éénmaal tijd en geld. Niet altijd is een professioneel geschoolde Arbomanager aanwezig. U kunt het hele dossier echter ook outsourcen bij ons. We laten u graag zien hoe wij deze portefeuille efficiënt en effectief voor u kunnen beheren.

Onderzoek

We zijn gecertificeerd als TSI-consultant en kunnen u ondersteunen met het duidelijk krijgen van gedrag, drijfveren, emotionele intelligentie en sinds kost de zgn. stressquotiënt. Deze zeer gebruikersvriendelijke onderzoeken kunnen zowel op individueel- als op groepsniveau worden afgenomen en gerapporteerd.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan